Generated with Avocode. close_icon close_icon drop_01 drop_02 Generated with Avocode. close_icon

Головне в чаюванні - хороша вода!

Давні чайні майстри казали:

"Головне в чаюванні - хороша вода. Потім - уміння правильно приготувати цю воду. І тільки на третьому місці - мати гарне чайне листя".

Як відрізнити хорошу воду від поганної, та й взагалі, що підпадає під китайске тлумачення "хорошої води" та чим вона гарна? Відповідь на це питання краще почати з цитати Чайного канону: "Чай, який зробили зводи гірських джерел - найкращий, з річкової води хороший, але з криничної води - найгірший". Вважається, що батьком чаю є чайник, а матір'ю - вода і воду в ніякому разі не можна кип'ятити, бо вона втрачає свою енергію і не може відкрити смак напою. Перше заварювання завжди зливається, для того, щоб очистити чайне листя від бруду. Далі чай заварюють невеликою кількістю води багато разів, адже при кожному заварюванні смак відкривається по-новому.

Китайці вірять, що надлишок привертає біду, а помірність - багатство. Саме тому наливають неповний чайник води. Під час церемонії прийнято говорити лише про чай та чайного Бога, а всі мирські справи вирішувати після чаювання.

Завдяки своїм хімічним показникам вода Fromin ідеальна для проведення чайних церемоній.

Хао вей коу або приємного чаювання!